Pandice Logo

Škola skijanja za djecu

Grupna i individualna škola skijanja za vrtićku i školsku djecu te obitelji, pod vodstvom trenera kineziologa, licenciranih učitelja skijanja. U suradnji s školom skijanja i bordanja “Ski2go” nudimo program škole skijanja za djecu i odrasle, vikend škole skijanja i bordanja te individualne sate za odrasle i djecu koja žele usavršiti svoje skijaško umijeće. Ponudu detaljno možete pogledati na web stranici: https://ski2go.eu/tour/skijanje-za-predskolsku-djecu-sljeme/, na kojoj se vrše prijave za školu skijanja.

Skijanje je sport koji ćete zavoljeti, ne samo za jednu sezonu, već za cijeli život. Iako možete prvi put stati na skije u bilo kojoj dobi, djeca su fleksibilnija, okretnija i neustrašiva. Lakše uče iz dva glavna razloga: djeca ne brinu o tome tko ih gleda ili što će biti ako padnu. Ne vode se lošim iskustvima te ne ‘popuštaju’ pred strahom i iz tog razloga uče mnogo brže. Djeca uče radeći i promatrajući i, uz dobrog učitelja, dijete može skijati samostalno na najlakšoj padini za samo nekoliko dana.
Škola skijanja „ski2go“ nudi plan i program škole skijanja za predškolske verificiran od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Upoznavanje predškolske djece s osnovama skijanja pomoći će im u pravilnom razvoju, kao i razvoju interesa i prema drugim zimskim sportovima, ali i sportu općenito.kijaški centar Sljeme ima dugogodišnju tradiciju i uvjete za provedbu kvalitetnih skijaških sportsko-rekreacijskih programa. Tamo se nalazi i novo preuređena kućica, SSK Maksimir koja je na samom vrhu Sljemena i na početku bijele livade, u potpunosti prilagođena klincima. Ručat ćemo u Vidikovcu, gdje vlada topla atmosfera i potpuni skijaški ugođaj. Uspomene na vrijeme provedeno s nama trajat će zauvijek.
U školu skijanja mogu se upisati sva djeca starija od 3.5 godine koja mogu ostati bez prisustva roditelja, te ne nose pelene. Djeca su raspoređena u grupe prema dobi i prethodnom skijaškom znanju. Maksimalan broj po jednom učitelju skijanja je četvero djece. Program traje pet dana i odvija se u vremenu između 08:00 i 15:00 sati, najčešće od ponedjeljka do petka, ali ponekad, zbog vremenskih uvjeta, škola skijanja održava se i preko vikenda.
Sve se odvija pod stručnim vodstvom učitelja i trenera sportova na snijegu koji su svi redom završili Kineziološki fakultet i imaju više od deset godina iskustva u radu s djecom, tako da možete biti sigurni da svoje najmlađe ostavljate u dobrim rukama, gdje će se zabaviti, ali i zavoljeti skijanje.
Za početnike, tu je odvojeni poligon ispred same kućice, na kojem će vrtićanci imati priliku pokazati svoje vještine. Kako bi ih naučili da nije važno samo pobijediti, već i sudjelovati, pobrinuli smo se za završno natjecanje s dodjelom diploma i medalja. Možete biti sigurni da svoje najmlađe ostavljate u dobrim rukama, gdje će se zabaviti i doći kući puni dojmova. I ono najvažnije – zavoljet će skijanje.

Lokacija škole skijanja za djecu i odrasle: Sljeme

Termini škole: 24.02.2020.-28.02.2020.

Cijena: 1540,00 (plativo u nekoliko rata)

Obavezna prijava na web (desno na stranici za termin 24.02.-28.02.2019. Pandice)https://ski2go.eu/tour/skijanje-za-predskolsku-djecu-sljeme/

Priprema djece za školu skijanja:
Pobrinite se da su djeca odmorna i da su doručkovala. Računajte da se vremenske prilike mogu brzo promijeniti, pa ih obucite slojevito. Pripremite čistu i suhu odjeću, kako bi učitelji skijanja mogli presvlačiti djecu, ako ima potrebe. Preporučljivo je ponijeti toplu kapu, vodonepropusne rukavice i dugo donje rublje.

Mob: 098/909 9410
info@sportskepandice.hr